Voorbereiding - Reisverslag uit Winterswijk, Nederland van JackieJolienPien Brake - WaarBenJij.nu Voorbereiding - Reisverslag uit Winterswijk, Nederland van JackieJolienPien Brake - WaarBenJij.nu

Voorbereiding

Door: Jackie

Blijf op de hoogte en volg JackieJolienPien

09 Oktober 2013 | Nederland, Winterswijk

Vanavond 9 oktober 2013 zitten we met een bokbiertje tegenover elkaar aan tafel. Jo druk met de laatste dingen regelen voor de praktijk en ik ben wat klungeldingen aan het doen voor de vakantie. Morgenavond houden we een uitzwaaiborrel omdat het ondoenlijk voor ons is om nog bij veel mensen langs te gaan.
We hebben onwijs veel zin om te vertrekken. Het dak is klaar, het gras gemaaid, de wijn nagenoeg op, de koelkast bijna leeg en de kleren zijn gewassen.
Af en toe slaat de twijfel even toe of we alles wel geregeld hebben. Maar ja....sommige dingen kun je niet regelen, die komen op je pad.
De enige zorg die we op dit moment hebben is...past alles wat we mee willen nemen wel in de koffers. Hahahaha........laterrrrrrrr

Verslag uit: Nederland, Winterswijk

JackieJolienPien

Beste familie en vrienden; Welkom op onze reis blog, Hier kun je onze avonturen volgen die wij de komende weken gaan beleven. Veel kijk en lees plezier! Liefs Jackie Jolien en Pien

Actief sinds 18 Sept. 2013